Äitien kotitreenit

Kaipaatko arkeesi ohjattua liikunhetkeä? Äitien kotitreeneissä tuon ohjatut treenit sinun kotiisi kerran viikossa! 

Kotitreeneissä tehdään joka viikko 45 minuutin lihaskuntotreeni oman kehonpainolla, halutessasi voit ottaa vauvan painoksi joihinkin liikkeisiin. Kotitreenit sisältävät alkulämmittelyn, lihaskunto-osuuden sekä loppuvenyttelyt. Tunnilla tehtävät liikkeet sopivat myös aloittelijoille ja osaan liikkeistä on myös vaihtoehtoja. Synnytyksestä olisi hyvä olla 3 kuukautta ja jälkitarkastus tehty.

Treenaa siis kotona milloin sinulle parhaiten käy ja niin usein kuin haluat!

Valmennus tapahtuu sähköpostin välityksellä. Saat sähköpostiisi torstai aamuisin linkin videoon josta pääset treenaamaan mukana silloin kun sinulle sopii. Videot ovat käytössäsi valmennuksen ajan ja kaksi viikkoa valmennuksen päätyttyä.

Äitien kotitreenit:

Torstaisin 27.1.-3.3.20221  (6krt.) Treenaa ajasta riippumatta!

Hinta: 29,90€

Maksuvaihtoehtoina käy lasku, Smartum, Eazybreak ja Edenred (kaikista vain mobiilimaksut!) Jos valitset muun kuin laskun niin kirjoitathan siitä tiedon viestikenttään.

Ilmoittautuminen on sitova! Ryhmäläiset eivät ole vakuutettuja Fittiinan puolesta!

Lasku tulee sähköpostiisi viikon sisällä ilmoittautumisesta ja osoitteesta info@fittiina.fi. Tarkistathan roskaposti / muut / tarjoukset -kansion. Maksettu lasku on edellytys, että pääset valmennuksen videoihin. Ilmoittautuessa liityt siis Äitien kotitreenit sähköpostilistalle valmennuksen ajaksi.