ÄITIEN KUNTOSALIKOULU

Äitien kuntosalikoulu on pienryhmä, jonka avulla pääset aloittamaan kuntosaliharjoittelun turvallisesti synnytyksen jälkeen. Kuntosalikoulun jälkeen sinä osaat harjoitella turvallisesti isoja perusliikkeitä kuten takakyykkyä, maastavetoa, leuanvetoa, vatsarutistuksia ja lankutusta. 

Kuntosalikoulu sopii hyvin aloittelijoille ja takaan, että saat itsevarmuutta kuntosalilla harjoitteluun tämän valmennuksen aikana!

Kuntosalikoulussa tapaamme kerran viikossa ja teemme joka kerta treenin aikaa tai toistoja vastaan. Yhteistreenien lisäksi saat kolme kotitreeniohjelmaa, joilla voit tukea harjoittelua. Kotitreeneihin voit halutessasi hankkia kuminauhan ja/tai jumppapallon mutta tämä ei ole pakollista! 

Yhteistapaamisen kesto on 60 minuuttia. Vauvan/lapsen saa ottaa mukaan tapaamiskerroille. Valmennukseen voi osallistua kun synnytyksestä on kulunut 3-24 kuukautta. Jos et ole varma voitko osallistua niin voit aina laittaa minulle viestiä p. 044 24 26 202 niin pohditaan yhdessä olisiko ryhmä sinulle sopiva.


MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ?

- 13 yhteistä treeniä viikoittain, jonne saa ottaa vauvan/lapsen mukaan

- kolme kotitreeniohjelmaa

- tietoiskut tuntien alussa ja osan tietoiskuista saat myös itsellesi

- whatsapp/sähköposti tuen valmennuksen ajaksi


MISSÄ JA MILLOIN?

Äitien kuntosalikoulu-pienryhmä kokoontuu yhteistreeneihin maanantaisin 24.1.-25.4.2022 klo 14-15.

Paikkana on ISLOn kuntosali, joka sijaitsee Joensuun Tiedepuistolla 3A- rakennuksessa Länsikatu 15.


HINTA?

Äitien kuntosalikoulu maksaa 79,90€/kk eli yhteensä 239,70€.

Maksutapoina käy lasku 1-3 erässä, Smartum, MyEdenred sekä Eazybreak.

Ryhmään mahtuu mukaan 6 äitiä.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä valmennukseen liittyen niin ole minuun rohkeasti yhteydessä sähköpostitse info@fittiina.fi tai puhelimitse p. 044 24 26 202.

Ilmoittautumaan valmennukseen pääset alla olevan lomakkeen kautta.

Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen päättyy su 16.1.2022. Oppilaat eivät ole vakuutettuja Fittiinan puolesta.

KYLLÄ HALUAN MUKAAN ÄITIEN KUNTOSALIKOULUUN!