Vaunulenkit on mahdollista aloittaa heti kotiuduttua ja ne jäävätkin pitkäksi aikaa osaksi arkea joten on tärkeää kiinnittää huomiota siihen missä asennossa vaunuja työnnetään.

On täysin luonnollista, että raskauden ja synnytyksen jälkeen huomio kiinnittyy syntyneen lapsen tarpeisiin ja huolehtimiseen jolloin äidin oma hyvinvointi saattaa jäädä sivummalle ja joudutaan ehkä käyttämään enemmän ajatustyötä sekä tekemään valintoja tietoisemmin oman jaksamisen suhteen.

Liikunta synnytyksen jälkeen mietityttää varmasti monia tuoreita äitejä. Saatat miettiä milloin ja miten liikunnan voi aloittaa sekä mikä on turvallista tai milloin voi palata juoksuharrastuksen pariin.

Nyt kun osalla meistä arki on muuttunut koronan takia ja meitä suositellaan pysymään poissa julkisilta paikoilta ja näin ollen vietämme aikaa nyt enemmän kotona niin jossain vaiheessa saattaa tulla tunne, että seinät kaatuu päälle tai niistä omista tutuista arkirutiineista voi olla hankala pitää kiinni.

Mahtavaa, että löysit yritykseni kotisivuille sekä Fittiinan blogiin! Blogissa pääset lukemaan ainakin hyvinvoinnista, liikunnasta, ravinnosta, motivaatiosta sekä maukkaista resepteistä.