Hyvinvoiva Mama

Tämä ainutlaatuinen valmennus kokonaisuus on tarkoitettu teille upeat mamat!

Hyvinvoiva Mama -valmennuksen tarkoitus ei ole siis karistaa raskauskiloja vaan auttaa äitejä voimaan hyvin, auttaa jaksamaan vauva-arjessa, antaa tietoa ja myös vertaistukea.

Valmennuksen tarkoituksena on tukea äidin hyvinvointia vauva-arjen keskellä sekä antaa kattavasti tietoa mm. liikunnasta synnytyksen jälkeen, erkaumasta, ravitsemuksesta sekä vaunuttelu -, kanto -ja imetysergonomiasta.

Valmennus on 8 viikon mittainen. Kaikki valmennus materiaali jää käyttöösi myös valmennuksen jälkeen ja voit käydä sen läpi omaan tahtiisi.

Olen koko valmennuksen ajan sinun tukenasi ja laitan sinulle joka viikko viestiä valmennuksen aikana. Sinä kuitenkin saat laittaa minulle viestiä niin paljon kuin haluat.

Valmennus pitää sisällään:

- henkilökohtaisen yhteydenpidon viikoittain

- kotitreeniohjelmat x3 (1-4kk + 4-8kk ja 8-12kk synnytyksestä)

- tietoiskut liikunnasta synnytyksen jälkeen

- tietoa vaunuttelu -, kanto -ja imetysergonomiasta

- juoksuharjoittelun aloittaminen synnytyksen jälkeen

- tietoa erkaumasta ja syvien vatsalihasten harjoitteet

- tietoa lantionpohjalihaksista ja niiden harjoitteet

- imettävän äidin ruokavalio sekä ruokavalio yleisesti (myös kasvissyöjän) + reseptejä

- kehonhuolto-ohjelma

- joka toinen viikko treeni suljetussa Facebook -ryhmässä (30-60min)

- viikoittaiset tehtävät, joihin voit käyttää aikaa sen verran kuin tahdot

Bonuksena saat myös vaunutreeni valmennuksen (arvo: 39,90€)

Halusin koota tämän valmennuksen äideille koska haluan tarjota sinulle kaiken ammattitaitoni äitiysliikunnasta ja hyvinvoinnista sekä auttaa äitejä voimaan hyvin.

Valmennus tapahtuu pääosin nettisivujeni valmennusalustan kautta. Ohjeet tunnuksen saamiseen tulee lähempänä valmennuksen alkua.

Lähde sinäkin mukaan tähän lempeään hyvinvointivalmennukseen!

Valmennus starttaa 24.01.2021!

Kuka toimii valmentajanasi?

Minä olen Tiina-Mari Kettunen, toimin personal trainerina, ryhmäliikunnanohjaajana ja olen kouluttautunut äitiysliikunnan pariin.

Elämäntehtäväni on auttaa naisia ja erityisesti äitejä voimaan paremmin ruuhkavuosien keskellä. Vahvuuksiani valmentajana on ehdottomasti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomiointi sekä lempeys.

Minun valmennuksessani et saa grammantarkkoja ruokaohjeita eikä sinun ole pakko käydä kuntosalilla vaan kaikista tärkeintä on löytää sinulle sopivimmat tavat toteuttaa muutosta.


Kyllä, haluan mukaan tähän äitien omaan valmennukseen!


Valmennuksen voit maksaa myös Smartumilla. Jos haluat käyttää liikuntaetuasi tähän valmennukseen niin ota minuun yhteyttä tämän yhteydenottolomakkeen kautta!

Ennen valmennuksen aloitusta olen sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä, jolloin saat tarkemmat ohjeet! 

Jäikö jokin mietityttämään sinua valmennuksessa? Tai haluatko jutella tarkemmin valmennuksen sisällöstä? Voit lähettää minulle kysymyksiä osoitteeseen info@fittiina.fi tai p. 044 24 26 202.

Varaa paikkasi jo nyt ja klikkaa itsesi ostoksille alla olevasta painikkeesta!