Hyvinvoiva Nainen

Tämä valmennus kokonaisuus on suunniteltu juuri sinulle upea nainen! 

Tässä valmennuksessa et saa grammantarkkoja ruokavalioita etkä kieltolistoja vaan valmennuksessa syödään ihan tavallista kotiruokaa monipuolisesti, riittävästi ja fiksusti. 

Voit olla liikunnan aloittaja tai jo kokeneempi treenaja sillä treeniohjelmat suunnitellaan aina yksilöllisesti juuri Sinulle ja tukemaan omia tavoitteitasi. Kenties et vielä tiedä mikä voisi olla sinun juttusi liikunnan suhteen, jolloin voimme yhdessä etsiä sinulle mieluisan liikuntamuodon.

Erityisesti haluan auttaa sinua löytämään oman polun pysyvään elämäntapamuutoksen - ei siis parasta ennen päivän sisältävää dieettiä vaan työkaluja pysyvään muutokseen.

Valmennuksessa keskitymme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, joten et saa pelkkiä ohjeita liikuntaan ja ravintoon vaan pohdimme yhdessä juuri oikeat tavat miten muutosta lähetään tekemään.

Valmennuksen kestoksi voit valita joko 3, 6 tai 12 kuukauden paketin, tarkemmat hinnat löytyvät täältä.  

Mitä Hyvinvoiva nainen -paketti sisältää?

- tapaaminen joka toinen viikko (45-90min)

- ruokapäiväkirja analyysin

- treeniohjelmat kotiin tai kuntosalille + mahdollinen päivitys

- kehonhuolto-ohjelma

- viikoittainen yhteydenpito (whatsapp tai sähköposti)

Valmennukseen kuuluu myös hyvinvointianalyysi, jonka avulla kartoitetaan unen, ravinnon, liikunnan ja palautumisen tilaa. Käymme myös yhdessä läpi mitä ja miten näitä voitaisiin lähteä muuttamaan pienin askelin.

Saat myös tulostettavan tyhjän kuukauden ruokalistapohjan sekä esimerkki viikon ruokalistasta, josta voit poimia ideoita teidän perheen viikon ruokailuihin.

Valmennus on muokattavissa juuri Sinulle sopivaksi paketiksi ja tarkoituksena onkin, että se vastaa mahdollisimman paljon sinun toiveitasi.

Kuulostaako siltä, että voisin olla Sinulle sopiva valmentaja?

Laita minulle yhteydenottolomakkeen kautta viestiä ja sovitaan alkutapaamisaika niin pääsemme juttelemaan lisää!

Alkutapaamisessa käymme läpi tavoitteesi, toiveesi, elämäntilanteesi, taustasi, lähtötilanteesi sekä mahdolliset rajoitukset.

Alkutapaaminen ei sido sinua mihinkään.