Hyvinvoiva Odottaja

Tämä valmennuskokonaisuus on suunniteltu juuri Sinulle tuleva äiti! Valmennuksessa pääset aloittamaan liikkumisen turvallisesti raskausaikana tai jos olet jo liikkunut aikaisemmin niin autan sinua muokkaamaan treenit raskausaikaan sopiviksi.

Annan sinulle myös työkaluja myös raskausajan ravintoon sekä mahdollisesti ruokavalion muuttamiseen tarvittaessa.

Opastan sinua kuinka harjoitella keskivartaloa ja lantionpohjalihaksia raskausaikana. Näiden lisäksi kokonaisvaltainen hyvinvointi on keskeisessä osassa valmennusta.

Valmennuksen voi aloittaa missä kohtaa raskautta tahansa ja jos synnytät valmennuksen aikana niin paketti vaihtuu automaattisesti Hyvinvoiva Äiti -paketiksi. Valmennuksen kestoksi voit valita joko 3, 6 tai 12 kuukauden paketin, tarkemmat hinnat löytyvät täältä.

Mitä Hyvinvoiva odottaja -paketti sisältää?

- tapaaminen joka toinen viikko etänä tai livenä (45-90min)

- katsauksen ravintoon raskausaikana

- halutessasi myös ruokapäiväkirja analyysin

- turvalliset ja tavoitteisiisi sopivat treeniohjelmat raskausaikana

- kuinka liikkua turvallisesti raskauden aikana

- kehonhuolto -ohjelma

- keskivartalon ja lantionpohjan harjoittaminen raskausaikana

- viikoittainen yhteydenpito (whatsapp tai sähköposti)

Valmennukseen kuuluu myös hyvinvointianalyysi, jonka avulla kartoitetaan unen, ravinnon, liikunnan ja palautumisen tilaa. Käymme myös yhdessä läpi mitä ja miten näitä voitaisiin lähteä muuttamaan pienin askelin.

Saat myös tulostettavan tyhjän kuukauden ruokalistapohjan sekä esimerkki viikon ruokalistasta, josta voit poimia ideoita teidän perheen viikon ruokailuihin.

Laita miulle viestiä yhteydenttolomakkeen kautta niin sovitaan sinulle maksuton alkutapaaminen. 

Alkutapaamisessa käymme läpi tavoitteesi, toiveesi, elämäntilanteesi, taustasi, lähtötilanteesi sekä mahdolliset rajoitukset.

Alkutapaaminen ei sido sinua mihinkään..