Aloita elämäntapamuutos yhdessä kaverin kanssa!

Tuntuuko elämäntapamuutoksen aloittaminen haastavalta yksin? Mitä jos tekisit sen yhdessä parhaan ystäväsi, työkaverin, puolison, lapsesi, anoppisi tai kenen tahansa muun sinulle tärkeän ihmisen kanssa? Sen lisäksi, että sinulla on läheinen tsemppaamassa muutos matkalla niin minä olen teidän molempien tukena! 

Kaverin kanssa PT -valmennus on tarkoitettu sinulle ja ystävällesi. Valmennus on sisällöltään saman tyyppinen kuin mikä tahansa Fittiinan yksilövalmennus mutta sinä teet sen vain yhdessä kaverisi kanssa! Tässä olisi hyvä huomioida, että teillä molemmilla olisi hyvä olla samantyyppinen tavoite esimerkiksi liikunnan aloittaminen, painonpudotus, kiinteytyminen, juoksun aloitus tmv.

Vaikka kyseessä on valmennus yhdessä kaverin kanssa niin saatte kuitenkin molemmat henkilökohtaiset liikuntasuunnitelmat ja molempien tavoitteet otetaan huomioon. Yhteisillä tapaamisilla voimme tehdä vaikka paritreeniä, katsoa ruokavalio asioita kuntoon, miettiä elämän arvoja, etsiä teille sopivaa liikuntalajia eli oikeastaan melkein mitä vain haluatte!

Minä uskon teidän tietävän mitä pitäisi tehdä, että muutos tapahtuisi mutta ongelma on siinä, että ette tiedä miten. Miten saisitte liikunnan osaksi arkea? Miten saisitte pidettyä säännöllisen ateriarytmin? Miten voisitte olla itsellenne armollisempia?

Valmennuksessani ette saa vain ohjeita ja käskyjä vaan autan teitä löytämään keinot miten saatte uudet tavat osaksi arkea. On turha lähteä tekemään muutosta pelkillä ohjeilla jos niissä ei ole huomioitu millaista arki on ja voimavaroja sen keskellä.

Valmennuksessa otan huomioon teidän molempien tavoitteet ja toiveet. Alkutapaamisessa kartoitamme elämäntilanteenne perusteellisesti, jotta osaan auttaa mahdollisimman paljon. Valmennuksessani ette saa ihmeratkaisuja tai pikadieettejä eikä siinä tarvitse mitata ruokia tai liikkua viittä kertaa viikossa vaan luomme teille molemmille sopivan kokonaisuuden tarkoituksena saada muutoksesta pysyvä ja arkeesi sopiva.​

Valmennus ei ole pelkkää liikuntaa ja ravintoa vaan haluan huomioida kokonaisuuden. Mielen hyvinvointi on myös tärkeässä osassa. Haluan auttaa sinua uskomaan itseesi ja voimavaroihisi. Vaikka tavoitteesi olisi kuinka suuri tahansa niin on tärkeää muistaa nauttia myös matkasta ja pienistä onnistumisista.

Luodaan yhdessä sinulle askeleet pysyvään muutokseen.

Valmennuksessani saat kaiken tämän:

- Yhteiset tapaamiset joka toinen viikko

- Teille molemmille henkilökohtaisesti suunnitellun liikuntasuunnitelman

- Opastusta ja tukea ravintoon ilman kalorien laskua ja ruokien mittaamista

- Ohjeistusta palautumiseen ja lepoon

- Kuntotestaus (vain halutessa)

- Viikoittainen yhteydenpito whatsapilla tai sähköpostilla

Ota ensimmäinen ja varaa maksuton ja mihinkään sitouttamaton alkutapaaminen ottamalla yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Valmennus voi tapahtua livenä (Joensuu + lähialueet).

Valmennukset alkaen 139€/kk. Kaverin kanssa paketeista saatte molemmat hinnasta pois -25%. Maksuvaihtoehtoinen käy lasku, Smartum, Edenred, Eazybreak, epPassi (vain mobiilimaksut). Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta!