Tervetuloa Fittiinan blogiin!

Mahtavaa, että löysit yritykseni kotisivuille sekä Fittiinan blogiin! Blogissa pääset lukemaan ainakin hyvinvoinnista, liikunnasta, ravinnosta, motivaatiosta sekä maukkaista resepteistä.

Olen joskus aiemminkin kirjoittanut blogia joten osalle saatan olla jo tuttu vanhasta blogistani! Kaipuu kirjoittamisen pariin on ollut suuri ja tällä hetkellä aika on oikein oivallinen oman blogin avaamiseen uudestaan. 


Kuka täällä sitten blogia kirjoittelee? 

Mie oon Tiina-Mari eli tutummin Tiina. Olen 27-vuotias joten kolmenkympin kriisi tekee jo tuloaan. :D Olen aurinkoisen pienen pojan äiti, avopuoliso ja pienen koirarouvan omistaja. Tykkään liikkua luonnossa ja tehdä pitkiä kävelylenkkejä. Rakastan myös tanssia ja miulta löytyykin taustaa monenlaisista tanssilajeista. 

Nyt olen innostunut kotitreeneistä vaikka on sali treenitkin kivoja! Silti kaikista eniten tykkään ulkona liikkumisesta ja talvisin mm. lumitöistä! 

Olin aiemmin kauneusalanyrittäjä mutta allergisoitumisen takia täytyi miettiä kuinka aion jatkaa. Olisin voinut pitää yrityksen ja pysyä enemmän markkinointihommissa ja tehdä muutamia palveluita mutta toisaalta äitiysloman aikana aloin myös miettimään mitä muuta voisin tehdä.

Äitiysloman aikana kiinnostuksen kohteeni muuttui ja lähdin opiskelemaan liikunta-alaa. Opiskelujen aikana siis syntyi ajatus Fittiinasta ja möin kauneusalanyrityksen. Vuonna 2019 aloin tekemään pelkästään liikunta-alan töitä. Täytyy sanoa, että tie ei ole ollut helppo mutta sitäkin opettavaisempi ja hyvin antoisa. Kannustan siis kaikkia olemaan rohkeita ja seuraamaan niitä omia unelmia, edes pienin askelin.

Fittiinan palveluihin kuuluu siis personal trainer palvelut, pienryhmävalmennukset, äitiysliikunta, tanssitunnit, ryhmäliikuntatunnit ja muutama verkkovalmennus. 

Valmentajana pidän erityisen tärkeänä huomioida asiakkaan tarpeet ja toiveet sekä auttaa heitä pääsemään tavoitteisiin. Ajattelen, että pienin askelin teemme suuria muutoksia eikä kaikki tapahdu yhdessä yössä vaan se vaatii aikaa. Tässä työssä parasta on ehdottomasti asiakkaiden auttaminen ja nähdä kuinka he pääsevät tavoitteisiin tai löytää sen aidon liikunnan ilon.

Tämän blogin avulla haluan myös jakaa omia ajatuksiani hyvinvoinnista sekä samalla sinä pääset tutustumaan paremmin minuun. Voit laittaa miulle postaus toiveita vaikka sähköpostiin: info@fittiina.fi , instassa tai Facebookissa.

Kiva kun tulit lukemaan!

<3: Fittiina