LIIKETTÄ ARKEEN

Ota askel kohti liikkuvampaa uutta vuotta ja arkea yhdessä Fittiinan kanssa! Tämä kahdeksan viikon henkilökohtainenvalmennus on sinulle, joka haluat lisätä liikettä arjen keskellä sekä nauttia liikunnan ilosta!

Kahdeksan viikon aikana opit, että kaikki liike on hyväksi eikä treeniin tarvitse aina varata aikaa tuntia vaan vähempikin riittää. Valmennuksessa tehdään muutoksia liikuntaan sinun arkeesi sopivaksi ja tukien hyvinvointiasi arjen keskellä! 

Valmennuksen alussa sinulle tehdään ikioma henkilökohtainen liikuntasuunnitelma, jossa huomioidaan aiempi liikuntataustasi, mahdolliset rajoitteesi, mahdollisuudet liikuntaan tällä hetkellä ja tietysti sinun toiveet&tavoitteet. Liikuntasuunnitelma suunnitellaan niin, että se on realistinen toteuttaa sinun arjessa koska mitä tekisit sellaisella suunnitelmalla jos sen  toteuttaminen on haastavaa?

Kyseessä ei ole missään nimessä massavalmennus vaan minä ihan oikeasti toimin sinun valmentajanasi seuraavat kahdeksan viikkoa! Olen tukemassa  matkaasi kohti liikkuvampaa arkea! 

Liikettä arkeen -valmennus on sinulle kun...

...haluat löytää keinot kuinka yhdistää liikunta ja muu arki.

...et halua saada vain pelkkiä ohjeita liikkumiseen vaan haluat liikuntasuunnitelman joka on realistinen toteuttaa.

...haluat lopettaa liikunnan suorittamisen ja nauttia liikunnan ilosta!

...haluat lisätä arkeesi hyvinvointia liikunnan avulla.

...kaipaat jonkun joka tsemppaa, opastaa ja auttaa sinua!


Saat henkilökohtaisen liikuntasuunnitelman, viikoittain materiaalia tukemaan liikunnan aloittamista, valmentajan tuen sekä opit, että kaikella liikkeellä on merkitystä! Koko valmennus tapahtuu etänä joten voit olla mistä tahansa päin Suomea! Valmennus starttaa ma 23.1. ja mukaan mahtuu 15 tyyppiä! Valmennuksen early bird hinta on 119€ (norm. 149€) joka on voimassa vain 10.1. saakka. 

Ota askel liikkuvampaan arkeen ja tuu mukaan nyt!