LIIKETTÄ VAUVA-ARKEEN

Ota askel kohti liikkuvampaa vauva-arkea yhdessä Fittiinan kanssa! Tämä kahdeksan viikon henkilökohtainenvalmennus on sinulle, joka haluat lisätä liikettä vauva-arjen keskellä sekä nauttia liikunna ilosta!

Kahdeksan viikon aikana opit, että kaikki liike on hyväksi eikä treeniin tarvitse aina varata aikaa tuntia vaan vähempikin riittää. Valmennuksessa tehdään muutoksia liikuntaan sinun arkeesi sopivaksi ja tukien hyvinvointiasi vauva-arjen keskellä! 

Valmennuksen alussa sinulle tehdään ikioma henkilökohtainen liikuntasuunnitelma, jossa huomioidaan aiempi liikuntataustasi, synnytys, rajoitteesi, mahdollisuudet liikuntaan tällä hetkellä ja tietysti sinun toiveet&tavoitteet. Liikuntasuunnitelma suunnitellaan niin, että se on realistinen toteuttaa vauva-arjessa sillä mitä tekisit sellaisella suunnitelmalla jos sen  toteuttaminen on haastavaa?

Kyseessä ei ole missään nimessä massavalmennus vaan minä ihan oikeasti toimin sinun valmentajanasi seuraavat kahdeksan viikkoa! Olen tukemassa  matkaasi kohti liikkuvampaa vauva-arkea! 

Liikettä vauva-arkeen -valmennus on sinulle kun...

...haluat löytää keinot kuinka yhdistää liikunta ja vauva-arki.

...et halua saada vain pelkkiä ohjeita liikkumiseen vaan haluat liikuntasuunnitelman joka on realistinen toteuttaa.

...haluat lopettaa liikunnan suorittamisen ja nauttia liikunnan ilosta!

...haluat aloittaa liikunnan turvallisesti synnytyksen jälkeen.

...kaipaat jonkun joka tsemppaa, opastaa ja auttaa sinua!


Saat henkilökohtaisen liikuntasuunnitelman, viikoittain materiaalia tukemaan liikunnan aloittamista, valmentajan tuen sekä opit, että kaikella liikkeellä on merkitystä! Koko valmennus tapahtuu etänä joten voit olla mistä tahansa päin Suomea! Valmennus starttaa ma 25.4. ja mukaan mahtuu 15 äitiä. Valmennuksen early bird hinta on 119€ (norm. 149€) joka on voimassa vain 17.4. saakka. 

Ota askel liikkuvampaan arkeen ja tuu mukaan nyt!