Palvelut

PERSONAL TRAINER -PALVELUT

Tarjoan personal trainer -palveluita naisille, äideille ja raskaana oleville. Valmennukseni painottuvat elämäntapamuutoksiin, helpottamaan esimerkiksi vauva -ja lapsiperhe arkea ja löytämään liikunnan iloa. En tee Sinulle valmista ruokavaliota vaan annan vinkkejä kuinka saat siitä terveellisemmän sekä ja joka sopii Sinun tarpeisiisi.

Alussa kartoitan aiempaa taustaasi liikunnan ja ravinnon suhteen, käymme läpi toiveitasi sekä tavoitteitasi, rajoitteet, terveytesi ja millainen on tämän hetkinen elämäntilanteesi.

Jos et halua käydä salilla niin se ei ole pakollista vaan keksimme Sinulle sopivan liikuntamuodon mistä tykkäät, jos kerkeät treenata pari kertaa viikossa niin suunnitellaan silloin ohjelma sen mukaan.

Suunnitellaan siis valmennus joka sopii juuri Sinulle ja vastaa tarpeisiisi! 

MAMA & BABY NETTIVALMENNUS

Tuntuuko ettei aika riitä enää treenamiseen vauva-arjen keskellä? Tai etkö tiedä miten kannattaisi liikkua raskauden jälkeen? Kaipaatko vertaistukea muilta äideiltä?

Tässä valmennuksessa saat itsellesi kotijumppa ohjeita joita voit toteuttaa yhdessä vauvan kanssa tai ilman, ohjelmissa on huomioitu myös vauvan kehityksen vaiheita. Tämän lisäksi saat myös lantionpohjalihasten treeniohjeet, kuinka harjoittaa syviä vatsalihaksia, kehonhuolto ohjelmia, vaunutreenejä sekä opastusta ruokavalioon ja paljon muuta. 

Synnytyksestä tulisi olla 3kk ja jälkitarkastus tehty. Vauvan suositusikä 3kk -12kk. 

Valmennus tapahtuu suljetussa Facebook ryhmässä sekä sähköpostitse. 

Valmennuksen myynti alkaa 1.12.2019 ja valmennus alkaa 7.1.2020. 

Mukaan valmennukseen mahtuu 15 henkilöä sillä vaikka kyse on verkkovalmennuksesta niin haluan olla yhteydessä jokaiseen valmennettavaan myös henkilökohtaisesti. 

ÄITIEN HYVINVOINTIKALENTERI

Äitien hyvinvointikalenteri starttaa 1.10.2019. Se on koko lokakuun mittainen hyvinvointikalenteri suljetussa Facebook -ryhmässä. 

Kalenteri sisältää paljon postauksia liittyen äitien hyvinvointiin, synnytyksestä palautumiseen, treenivinkkejä yhdessä vauvan kanssa, reseptivinkkejä ja paljon muuta hyvinvointiin liittyvää. 

Koko kalenterin hinta vain 4,90€ Kalenteri ei sisällä jatkovelvoitteita eikä lisämaksuja.

Kalenteri alkaa jos ilmoittautuneita on 15. 

MAMA & BABY HOME 

Tämä personal training -paketti on suunniteltu äidille ja vauvalle.

Valmennus sisältää maksuttoman alkukartoituksen, ruokavalio neuvontaa, kotitreenit vauvan kanssa, lantionpohjalihasten harjoituksia, viikottainen yhteydenpito sekä tapaaminen joka toinen viikko.

Valmennus suunnitellaan Sinun ja vauvasi tarpeiden mukaan. 

Valmennus myös mahdollinen Polvijärvellä.

TWERK

Twerk-tunnilla tehdään erilaisia tekniikkaharjoituksia, paikallaan pysyen ja salin poikki liikkuen. Tunnilla työskennellään myös lattiatasossa, joten polvisuojat kannattaa olla mukana. Tunti sisältää lämmittelyn, tekniikkaharjoituksia sekä koreografian harjoittelua.

Twerkkaus on provosoivaa, täynnä asennetta ja naisellista energiaa, jonka liikkeet ovat alavartalopainotteisia.

Aiempaa kokemusta et tarvitse, kunhan vain otat mukaasi iloista mieltä ja heittäytymistä.

Huom! Ryhmä on 18v. ->

Tunnin kesto on 55 minuuttia.

Syksyn tunnit näet hinnastosta ja ilmoittautuminen välilehdestä voit ilmoittautua tunneille mukaan. 

MAMA & BABY -PIENRYHMÄVALMENNUS

Joensuussa äidin & vauvan - pienryhmävalmennus. Tuntuuko ettei aika riitä enää treenamiseen vauva-arjen keskellä? Tai etkö tiedä miten kannattaisi liikkua raskauden jälkeen? Kaipaatko vertaistukea muilta äideiltä?

Tässä valmennuksessa saat itsellesi kotijumppa ohjeita joita voit toteuttaa yhdessä vauvan kanssa, ohjelmissa on huomioitu myös vauvan kehityksen vaiheita. Tämän lisäksi saat myös lantionpohjalihasten treeniohjeet kotiin sekä opastusta ruokavalioon.

Synnytyksestä pitää olla 3kk ja jälkitarkastus tehty. Vauvan suositusikä 3kk -12kk.

Ajankohta: ke 18.9. - 18.12. (3kk), tapaamiset joka ke klo 9.30-10.30 (ei syyslomaviikolla) keskustan Fittarilla (aerobic sali)

Hinta: 59€/kk (norm. 69€) eli yht. 177€. Valmennuksen voit maksaa 1-3 erässä.

Max. 8 hlö.