Palvelut

PERSONAL TRAINER -PALVELUT

Tarjoan personal trainer -palveluita naisille, äideille ja raskaana oleville. Valmennukseni painottuvat elämäntapamuutoksiin, helpottamaan esimerkiksi vauva -ja lapsiperhe arkea ja löytämään liikunnan iloa. En tee Sinulle valmista ruokavaliota vaan annan vinkkejä kuinka saat siitä terveellisemmän sekä ja joka sopii Sinun tarpeisiisi.

Alussa kartoitan aiempaa taustaasi liikunnan ja ravinnon suhteen, käymme läpi toiveitasi sekä tavoitteitasi, rajoitteet, terveytesi ja millainen on tämän hetkinen elämäntilanteesi.

Jos et halua käydä salilla niin se ei ole pakollista vaan keksimme Sinulle sopivan liikuntamuodon mistä tykkäät, jos kerkeät treenata pari kertaa viikossa niin suunnitellaan silloin ohjelma sen mukaan.

Suunnitellaan siis valmennus joka sopii juuri Sinulle ja vastaa tarpeisiisi! 

ÄITI&LAPSI JUMPAT

Äiti&lapsi jumpat on tarkoitettu kaikille jotka haluaisivat aloittaa liikuntaa, kaipaavat yhteistä harrastusta lapsen kanssa tai jos on vaikeuksia löytää lapsenvahtia niin nyt lapsen saa ottaa luvan kanssa mukaan eikä tarvitse miettiä saako ottaa mukaan. Tämä on hyvä tapa näyttää lapselle liikunnallisesta harrastuksesta sekä ihanaa yhteistä aikaa. 


Äiti & lapsi (2-4v.) jumpassa äidit pääsee jumppaamaan yhdessä lapsen kanssa ja lasta painona käyttäen.

Jumpassa tehdään yhteinen alkulämmittely, lihaskunto-osuus sekä loppuleikki tai venyttely. 


Äiti&lapsi (5-10v.) jumpassa äidit pääsee jumppaamaan yhdessä lapsen kanssa tai lapsi voi tehdä myös itse mukana 

Jumpassa tehdään yhteinen alkulämmittely, lihaskunto-osuus sekä loppuleikki tai venyttely. 

Tunnit vain Polvijärvellä. Aikataulut näet "Hinnasto" -sivulta. 

IKILIIKUT

Ikiliikut tunti on suunnattu ikäihmisille. Tunti sisältää alkuverryttelyt, lihaskuntoa, tasapainoharjoituksia ja kehonhuoltoa rennolla ja iloisella mielellä.

Tunnilla pystyt tekemään liikkeet oman kuntotasosi mukaan. Tunnille tarvitset oman jumppamaton.Tärkeintä tunneilla on, että saadaan kroppaan liikettä ja iloista mieltä!

Vaparilla alkaen su 2.2. klo 12-13

12krt. (vk 10 ei tuntia)

Hinta: 40€

Ilmoittaudu mukaan: 

www.fittiina.fi tai p. 044 24 26 202

ÄITIEN HYVINVOINTIKALENTERI

Äitien hyvinvointikalenteri starttaa 1.10.2019. Se on koko lokakuun mittainen hyvinvointikalenteri suljetussa Facebook -ryhmässä. 

Kalenteri sisältää paljon postauksia liittyen äitien hyvinvointiin, synnytyksestä palautumiseen, treenivinkkejä yhdessä vauvan kanssa, reseptivinkkejä ja paljon muuta hyvinvointiin liittyvää. 

Koko kalenterin hinta vain 4,90€ Kalenteri ei sisällä jatkovelvoitteita eikä lisämaksuja.

Kalenteri alkaa jos ilmoittautuneita on 15. 

MAMA & BABY HOME 

Tämä personal training -paketti on suunniteltu äidille ja vauvalle.

Valmennus sisältää maksuttoman alkukartoituksen, ruokavalio neuvontaa, kotitreenit vauvan kanssa, lantionpohjalihasten harjoituksia, viikottainen yhteydenpito sekä tapaaminen joka toinen viikko.

Valmennus suunnitellaan Sinun ja vauvasi tarpeiden mukaan. 

Valmennus myös mahdollinen Polvijärvellä.

MAMA & BABY -PIENRYHMÄVALMENNUS

Joensuussa äidin & vauvan - pienryhmävalmennus. Tuntuuko ettei aika riitä enää treenamiseen vauva-arjen keskellä? Tai etkö tiedä miten kannattaisi liikkua raskauden jälkeen? Kaipaatko vertaistukea muilta äideiltä?

Tässä valmennuksessa saat itsellesi kotijumppa ohjeita joita voit toteuttaa yhdessä vauvan kanssa tai ilman vauvaa, ohjelmissa on huomioitu myös vauvan kehityksen vaiheita. Tämän lisäksi saat myös lantionpohjalihasten treeniohjeet kotiin sekä opastusta ruokavalioon.

Synnytyksestä pitää olla 3kk ja jälkitarkastus tehty. Vauvan suositusikä 3kk -12kk.

Ajankohta: -

Max. 8 hlö.