Pienryhmävalmennus

STARTTI -kuntosalikurssi on pienryhmävalmennus joka on suunniteltu aloittelijoille. Tämä valmennus on Sinulle joka olet vasta aloittanut tai haluaisit aloittaa liikunnallisen harrastuksen kuntosalin avulla tai jos laitteet ja painoharjoittelu on Sinulle täysin uusi juttu ja kuntosalille meno yksin ahdistaa.  

Silloin tämä valmennus on juuri Sinulle! Valmennuksen aikana käymme läpi kuntosaliharjoittelua niin laitteilla, vapailla painoilla kuin kahvakuulilla. Laadin jokaiselle ryhmäläiselle oman henkilökohtaisen kuntosaliohjelman sekä annan ravintoneuvontaa tämän lisäksi. Vaikka kyseessä on pienryhmävalmennus niin haluan olla jokaiseen valmennettavaan yhteydessä henkilökohtaisesti viikoittain joko viestillä tai sähköpostitse. 

STARTTI -kuntosalikurssi on kolmen kuukauden mittainen pienryhmävalmennus. Tapaamiset on viikoittain jolloin käymme läpi kuntosaliharjoittelua, vinkkejä alkulämmittelyihin, kehonhuoltoon sekä yhdellä kerralla on luento ravinnosta. 

Mitä valmennus sisältää? 

- 12 tapaamista sunnuntaisin klo 12-13 

- oma henkilökohtainen kuntosaliohjelma tukien omia tavoitteitasi

- ravintoneuvontaa

- vinkkejä alkulämmittelyihin sekä kehonhuoltoon 

- viikoittainen yhteydenpito valmentajan kanssa

- valmentajan ja ryhmän tuki

Paikkana on Polvijärven  Vaparin kuntosali. Valmennuksen ajankohta on 15.3.-14.6.2020 (Huom! su 12.4. ja 10.5. ei tapaamista)

Valmennuksen hinta on 89,90€/kk (yht. 269,70€). Kuntosalimaksu ei sisälly valmennuksen hintaan. Valmennuksen voit maksaa 1-3 erässä. 

Valmennukseen mahtuu mukaan 8 hlö.  

Viimeinen ilmoittautumispäivä on su 8.3.2020

Ilmoittautumaan pääset "Ilmoittautuminen" -välilehdeltä.