Hyvinvoiva ja vahva nainen

​Kiinnostaako sinua energisempi arki ja vahva keho? Onko sinulla ollut huonoja kokemuksia erilaisista dieeteistä, jotka onnistuu hetken aikaa mutta sitten tulee niin sanottu repsahdus ja koet epäonnistuvasi? Haluatko lopettaa jatkuvan alusta aloittamisen ja saada aikaan pysyvän muutoksen?

Minä uskon sinun tietävän mitä sinun pitäisi tehdä, että muutos tapahtuisi mutta ongelma on siinä ettet tiedä miten. Miten saisit liikunnan osaksi arkea? Miten saisit pidettyä säännöllisen ateriarytmin? Miten voisit olla itsellesi armollisempi?

Valmennuksessani et saa vain ohjeita ja käskyjä vaan autan sinua löytämään keinot miten saat uudet tavat osaksi omaa arkeasi. On turha lähteä tekemään muutosta pelkillä ohjeilla jos niissä ei ole huomioitu sinun arkeasi ja voimavarojasi sen keskellä.

Valmennuksessa otan huomioon sinun tavoitteet ja toiveet. Alkutapaamisessa kartoitamme elämäntilanteesi perusteellisesti, jotta osaan auttaa sinua mahdollisimman paljon. Valmennuksessani et saa ihmeratkaisuja tai pikadieettejä eikä sinun tarvitse mitata ruokia tai liikkua viittä kertaa viikossa vaan luomme sinulle sopivan kokonaisuuden tarkoituksena saada muutoksesta pysyvä ja arkeesi sopiva.​

Valmennus ei ole pelkkää liikuntaa ja ravintoa vaan haluan huomioida kokonaisuuden. Mielen hyvinvointi on myös tärkeässä osassa. Haluan auttaa sinua uskomaan itseesi ja voimavaroihisi. Vaikka tavoitteesi olisi kuinka suuri tahansa niin on tärkeää muistaa nauttia myös matkasta ja pienistä onnistumisista.

Luodaan yhdessä sinulle askeleet pysyvään muutokseen.

Valmennuksessani saat kaiken tämän:

  - Yhteiset tapaamiset joka toinen viikko

  - Sinulle henkilökohtaisesti suunnitellun liikuntasuunnitelman

  - Opastusta ja tukea ravintoon ilman kalorien laskua ja ruokien mittaamista

  - Ohjeistusta palautumiseen ja lepoon

  - Kuntotestaus (vain jos haluat)

  - Viikoittainen yhteydenpito whatsapilla tai sähköpostilla

   Ota ensimmäinen askeleesi hyvinvoivaan sinuun ja varaa maksuton ja mihinkään sitouttamaton alkutapaaminen ottamalla yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Valmennus voi tapahtua livenä (Joensuu + lähialueet) tai etänä.

   Valmennukset alkaen 139€/kk. Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta! Voit lähteä valmennukseen myös yhdessä kaverin kanssa jolloin saatte molemmat hinnasta pois -25%.