Vaunutreeni -opas


Vaunuttelu tulee pitkäksi aikaa osaksi arkea kun vauva syntyy ja vaunuttelu on myös erinomainen tapa aloittaa liikunta synnytyksen jälkeen.

Tämä valmennus sopii sinulle jos synnytyksestä on aikaa vähintään 3kk ja jälkitarkastus on tehty. Vaunutreeniä voi tehdä myös taapero ikäisten lasten äidit ja miksei isitkin!

Vaunutreeni oppaassa saat käyttöösi viisi erilaista vaunutreeniä. Neljä treeneistä on lihaskuntoliikeitä sisältäviä treenejä ja yksi treeni keskittyy siihen kuinka saada vaunulenkkeihin tehoa.

Treenejä voit tehdä mm. aikaa vastaan tai annetun määrän toistoja. Valmennuksen liikkeet eivät kuitenkaan sisällä hyppyjä.

Vaunutreenin voi tehdä esimerkiksi vaunulenkin päätteeksi tai omana erillisenä treeninä. Tässä valmennuksessa on täysin sinun päätettävissä haluatko tehdä esimerkiksi kiertoharjoittelussa yhden kierroksen vai enemmän. Lyhimmillään treenin kesto on n. 10 minuuttia mutta niistä on mahdollista tehdä myös 40 minuutin mittainen treeni.

Valmennuksen tarkoituksena on antaa tietoa vaunutteluergonomiasta sekä tuoda ideoita vaunutreeneihin.

Treeniohjelmien lisäksi saat kattavan tietopaketin vaunutteluergonomiasta - opit mitä huono vaunutteluergonomia aiheuttaa, mitkä on yleisimmät ongelmat vaunuttelussa, saat muistilistan hyvään vaunutteluergonomiaan sekä opit mitkä ovat huonoja ja hyviä vaunutteluasentoja.

Lisäksi saat myös venyttelyohjelman, jota voi tehdä vaikka jokaisen vaunulenkin päätteeksi!

Vaunutreeni on siis PDF -tiedosto, johon treenit ja vaunutteluergonomia on kasattu kuvin sekä tekstein.

Jos tiedät jo, että tämä on sinulle juuri oikea tuote niin klikkaa itsesi ostoksille verkkokauppaan tästä.

Kuka on vaunutreenien takana?


kuva: ainoaphotography
kuva: ainoaphotography

Minä olen Tiina-Mari Kettunen, toimin personal trainerina, ryhmäliikunnanohjaajana ja olen kouluttautunut äitiysliikunnan pariin.

Elämäntehtäväni on auttaa naisia ja erityisesti äitejä voimaan paremmin ruuhkavuosien keskellä. Vahvuuksiani valmentajana on ehdottomasti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomiointi sekä lempeys.

Koen, että kaikki liikunta on hyvästä ja vaunutreeni valmennuksessa voitkin tehdä vaikka yhden kierroksen tai yhden liikkeen ja se on 100% parempi kuin ei yhtään!

Kyllä, haluan vaunutreeni valmennuksen itselleni!

Valmennuksen voit maksaa myös Smartumilla. Jos haluat käyttää liikuntaetuasi tähän valmennukseen niin ota minuun yhteyttä tämän yhteydenottolomakkeen kautta!

Jäikö jokin mietityttämään sinua valmennuksessa? Tai haluatko jutella tarkemmin valmennuksen sisällöstä? Voit lähettää minulle kysymyksiä osoitteeseen info@fittiina.fi tai p. 044 24 26 202.

Klikkaa itsesi ostoksille alla olevasta painikkeesta!