HYVINVOIVA ARKI!

Nyt kun elämme hieman poikkeuksellista aikaa ja suurinosa harrasteryhmistä on suljettu sekä osa kuntosaleista mennyt kiinni sekä arki on varmasti monella muuttunut niin tässä tilanteessa on kuitenkin erityisen tärkeää muistaa pitää kiinni omasta hyvinvoinnista ja miettiä mitä sen eteen voisi tehdä.

Meillä on nykyisin kiire joka paikkaan joten oma hyvinvointi jää monesti taka-alalle vaikka ehkä tietyllä tavalla tiedostamme siinä olevan parantamisen varaa. Hyvinvointi koostuu monista palasista ja on tärkeää, että ne palaset olisivat tasapainossa. Ja tässä valmennuksessa tavoitellaan nimenomaan hyvinvoinnin tasapainoa ja mietitään keinoja hyvän olon lisäämiseen sekä pyritään energisempään arkeen.

Tehdäänkö huhtikuusta hyvinvoinnin kuukausi ja pidetään itsestämme huolta? Haluan tarjota Sinulle tässä hyvinvoinnin kuukaudessa yhteensä 4 erilaista kotitreeniä, 4 ulkotreeniä, 4 kehonhuoltotreeniä, vinkkejä ravintoon, vinkkejä liikunnan aloittamiseen/lisäämiseen, parempaan uneen, reseptejä, tietoiskuja hyvinvointiin liittyen sekä tämän lisäksi saat työkirjan tukemaan omaa hyvinvointiasi valmennuksen ajaksi. Työkirja sisältää mm. hyvinvointikartoituksen jonka avulla pystyt tarkastelemaan sinun hyvinvointisi kulmakiviä. Työkirja jää käyttöösi valmennuksen jälkeen.

Valmennuksen hinta on 19,90€ mutta kun käytät ilmoittautuessa koodia "arjensankari" niin saat valmennuksen tutustumishintaan 8,90€. Valmennus tapahtuu suljetussa Facebook ryhmässä ja kestää koko huhtikuun.

Lähdetään liikkeelle yhdessä ja parannetaan omaa hyvinvointia ja jaksamista. 


ÄITIEN HYVINVOINTIKUUKAUSI!

Tässä hyvinvoinnin kuukaudessa keskitytään äitien hyvinvointiin. Kuukausi on suunniteltu erityisesti pienten lasten (3kk-2v.) äideille. Hyvinvointikuukausi tapahtuu suljetussa Facebook -ryhmässä jossa saat kuukauden jokaisena päivänä uuden postauksen liittyen hyvinvointiin.

Postaukset voivat olla kotitreenejä yhdessä/ilman vauvaa/taaperoa, lantionpohjalihasten harjoituksia, syvien vatsojen harjoituksia, reseptejä, vinkkejä ravintoon, vaunutreenejä, leikkipuistotreenejä, erilaisia tietopaketteja, kehonhuoltoa ja paljon muuta.

Valmennuksen materiaali jää käyttöösi valmennuksen jälkeen.

Valmennus starttaa 1.4.2020 ja kestää koko huhtikuun eli viimeinen päivä on 30.4.2020. Valmennus aloitetaan mikäli osallistujia on minimimäärä.

Äitien hyvinvointikuukauden hinta on vain 9,90€. Ilmoittaudu mukaan "Ilmoittautuminen" -sivulta.

Jos siis kaipaat vinkkejä hyvinvoivaan äitiyteen tai kotitreenejä yhdessä vauvan/taaperon kanssa niin hyppää mukaan tähän maagiseen äitien hyvinvointikuukauteen!