Hyvinvoiva Mama

Tämä ainutlaatuinen valmennus kokonaisuus on tarkoitettu teille upeat mamat! Valmennuksen tarkoituksena on tukea äidin hyvinvointia vauva-arjen keskellä sekä antaa kattavasti tietoa mm. liikunnasta synnytyksen jälkeen, erkaumasta, ravitsemuksesta sekä vaunuttelu -, kanto -ja imetysergonomiasta.

Hyvinvoiva Mama -valmennuksen tarkoitus ei ole siis karistaa raskauskiloja vaan auttaa äitejä voimaan hyvin, auttaa jaksamaan vauva-arjessa, antaa tietoa ja myös vertaistukea.

Valmennus on 8 viikon mittainen ja se tapahtuu suljetussa Facebook -ryhmässä. Kaikki valmennus materiaali jää käyttöösi myös valmennuksen jälkeen ja voit käydä sen omaan tahtiisi.

Olen koko valmennuksen ajan sinun tukenasi ja minulle saa aina laittaa viestiä joko henkilökohtaisesti tai ryhmässä.

Valmennus pitää sisällään:

- kotitreeniohjelmat x3 (1-4kk + 4-8kk ja 8-12kk synnytyksestä)

- vaunujumppa x2

- tietoiskut liikunnasta synnytyksen jälkeen

- tietoa vaunuttelu -, kanto -ja imetysergonomiasta

- tietoa juoksuharjoittelun aloittamisesta synnytyksen jälkeen

- tietoa erkaumasta

- syvien vatsalihasten harjoitteet

- tietoa lantionpohjalihaksista ja niiden harjoitteet

- ravitsemus raskauden jälkeen

- kehonhuolto-ohjelma

Halusin koota tämän valmennuksen äideille koska haluan tarjota sinulle kaiken ammattitaitoni äitiysliikunnasta ja hyvinvoinnista sekä auttaa äitejä voimaan hyvin. Lähde sinäkin mukaan tähän hyvinvointivalmennukseen!

Valmennus starttaa syyskuussa ja kestää 8 viikkoa (14.9. - 8.10.) ja tapahtuu suljetussa Facebook -ryhmässä.

Hyvinvoiva Arki

Nyt kun elämme hieman poikkeuksellista aikaa ja suurinosa harrasteryhmistä on suljettu sekä osa kuntosaleista mennyt kiinni sekä arki on varmasti monella muuttunut niin tässä tilanteessa on kuitenkin erityisen tärkeää muistaa pitää kiinni omasta hyvinvoinnista ja miettiä mitä sen eteen voisi tehdä.

Meillä on nykyisin kiire joka paikkaan joten oma hyvinvointi jää monesti taka-alalle vaikka ehkä tietyllä tavalla tiedostamme siinä olevan parantamisen varaa. Hyvinvointi koostuu monista palasista ja on tärkeää, että ne palaset olisivat tasapainossa. Ja tässä valmennuksessa tavoitellaan nimenomaan hyvinvoinnin tasapainoa ja mietitään keinoja hyvän olon lisäämiseen sekä pyritään energisempään arkeen.

Tehdäänkö syyskuusta hyvinvoinnin kuukausi ja pidetään itsestämme huolta? Haluan tarjota Sinulle tässä hyvinvoinnin kuukaudessa yhteensä 4 erilaista kotitreeniä, 4 ulkotreeniä, 4 kehonhuoltotreeniä, vinkkejä ravintoon, vinkkejä liikunnan aloittamiseen/lisäämiseen, parempaan uneen, tietoiskuja hyvinvointiin liittyen sekä tämän lisäksi saat työkirjan tukemaan omaa hyvinvointiasi valmennuksen ajaksi. Työkirja sisältää mm. hyvinvointikartoituksen jonka avulla pystyt tarkastelemaan sinun hyvinvointisi kulmakiviä. Työkirja jää käyttöösi valmennuksen jälkeen kuten myös kaikki muu materiaali.

Valmennuksen hinta on 19,90€. Valmennus tapahtuu suljetussa Facebook ryhmässä ja kestää koko syyskuun.

Lähdetään liikkeelle yhdessä ja parannetaan omaa hyvinvointia ja jaksamista.