VERKKOVALMENNUKSET

ÄITIEN HYVINVOINTIKUUKAUSI!

Tässä hyvinvoinnin kuukaudessa keskitytään äitien hyvinvointiin. Kuukausi on suunniteltu erityisesti pienten lasten (3kk-2v.) äideille. Hyvinvointikuukausi tapahtuu suljetussa Facebook -ryhmässä jossa saat kuukauden jokaisena päivänä uuden postauksen liittyen hyvinvointiin.

Postaukset voivat olla kotitreenejä yhdessä/ilman vauvaa/taaperoa, lantionpohjalihasten harjoituksia, syvien vatsojen harjoituksia, reseptejä, vinkkejä ravintoon, vaunutreenejä, leikkipuistotreenejä, erilaisia tietopaketteja, kehonhuoltoa ja paljon muuta.

Valmennuksen materiaali jää käyttöösi valmennuksen jälkeen.

Valmennus starttaa 1.4.2020 ja kestää koko huhtikuun eli viimeinen päivä on 30.4.2020. Valmennus aloitetaan mikäli osallistujia on minimimäärä.

Äitien hyvinvointikuukauden hinta on vain 9,90€. Ilmoittaudu mukaan "Ilmoittautuminen" -sivulta.

Jos siis kaipaat vinkkejä hyvinvoivaan äitiyteen tai kotitreenejä yhdessä vauvan/taaperon kanssa niin hyppää mukaan tähän maagiseen äitien hyvinvointikuukauteen!


LÄHDETÄÄN LIIKKEELLE! -henkilökohtainen etävalmennus

LÄHDETÄÄN LIIKKEELLE! on henkilökohtainen etävalmennus. Tämä valmennus sopii erityisesti Sinulle joka haluat aloittaa liikunnan turvallisesti ja maltilla kotona tai kaipaat vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Voisiko jopa sanoa, että tämä on matalankynnyksen valmennus ja haluan todella auttaa juuri Sinua pääsemään omiin tavoitteisiisi!

Tässä valmennuksessa lähdetään miettimään liikuntaa, ravintoa ja hyvinvointia ennemmin ilon kautta kuin "pitäisi" ajatausmallin kautta.

Valmennuksessa saat vinkkejä liikunnan aloittamiseen, ravintoneuvontaa, infopakettaja sähköpostiisi mm. unesta, kehonhuollosta yms.

Vaikka valmennus tapahtuu puhelimen ja sähköpostin välityksellä niin haluan antaa Sinulle kaiken tukeni valmennuksen aikana. Pidän sinuun yhteyttä ainakin kerran viikossa mutta Sinä voit olla yhteydessä minuun niin usein kun tulee tarve.

Valmennuksen keston voit määrittää itse seuraavista vaihtoehdoista 2-6kk. Henkiökohtaisesti suosittelen ainakin kolmen kuukauden valmennusta kaikille valmennettavilleni. Jos et ole kuitenkaan varma minkä kestoisena valmennuksen haluat niin voidaan miettiä tätä vielä yhdessä.

Kuten kaikki henkilökohtaiset valmennukseni niin myös tämä valmennus sisältää alkukartoituksen jonka perusteella lähden rakentamaan juuri sinulle sopivaa kotitreeniohjelmaa. Alkukartoitus tapahtuu sähköpostitse/puhelimitse.

Tämän henkilökohtaisen etävalmennuksen hinta on 69€/kk mutta kun varaat valmennuspaikkasi su 22.3. mennessä niin saat valmennuksen hintaan 59€/kk.

Valmennuksen voi maksaa 1-6 erässä riippuen valmennuksen pituudesta. Mikäli kiinnostuit valmennuksesta niin jätä yhteystietosi "Ilmoittautuminen" -sivulta niin olen sinuun yhteydessä.